Month: November 2017

How I Pass My CAT

Macam yang you guys know im doing acca right now. Result pun takde lah bagus sangat. And most of the paper pun second attempt baru pass. Tapi i hope i can share my cat experience with you guys. Macam mana nak pass CAT. Pass ya bukan prize winner, saya pun cukup2 makan je. 1) Tanya …

Read moreHow I Pass My CAT

ACCA susah ke?

Soalan yang selalu sangat orang tanya kelana senior-senior mereka yang ambil acca. Saya tulis posting ni bukan sebab saya world prize winner atau straight sitting. Saya hanya share ini berdasarkan experience saya. Sebelum tu, saya Akan buat paper F9 (3rd attempt) dan paper P3 (1st attempt). Doakan saya ye. so back to the main topic …

Read moreACCA susah ke?

Dapatkan artikel terbaru di email anda

Scroll to Top