About Me




Assalamualaikum dan hai,

boleh panggil saya Shukery dan buat masa ini tinggal di Subang.

So basically blog ni i nak share my experience sepanjang my CAT-ACCA punya jouney because masa i start CAT in June 15 .banyak yang i google about CAT ACCA and thats why i nak share apa yang i lalui so that boleh jadi rujukan untuk korang.

I berharap sangat-sangat apa yang I share sedikit sebanyak dapat bantu you guys yang nak pursue ACCA and kalau nak tau anything boleh comment kat article, saya akan cuba sedaya upaya untuk reply.

Selain itu, saya juga sangat excited tentang startup company and apps yang baru, saya mempunyai minat yang mendalam tengok macam mana diorang grow business dari early stage. Boleh dikatakan setiap kali saya nampak ada company yang buat FB ads atau Instagram ads yang muncul di timeline saya, mostly saya akan download dan try.

Boleh contact saya di Facebook, Twitter atau Instagram untuk sebarang pertanyaan. Email tak payah lah sebab lambat haha kadang-kadang pun terlepas pandang.

All the best and Dont give up!

ASK ME

 

Verification