Fantasy Premier League GW26 17/18

Assalamualaikum dan hai,

Eden Hazard – Minggu ni saya decide nak bagi captain kat Hazard sebab saya nak rapatkan gap saya dalam mini league yang saya join, most of member saya takde hazard.

Daniel Sturridge – Walaupun dia jarang dapat peluang season ni di Liverpool, saya dapat rasakan yang dia akan start untuk West Brom. Lagi satu untuk long term cuma GW27 lawan chelsea, selain dari tu West Brom ada chances untuk menang.

Emre Can – Saya bawa masuk Can minggu ni sebab saya rasa dia under value sangat, mungkin saya akan letak dia kat sub dan bawak masuk ayew.



Watchlist
Theo Walcott – Selepas Walcott join Everton dari Arsenal, GW 24 ada satu assist dan GW 25 2 gol. Kalau GW 26 pun dai perform lagi lawan Arsenal, mungkin saya akan bawak masuk dia.

Patrick Aubameyang – Penjaring terbanyak bundesliga season lepas, just that harga dia agak mahal. 10.5m

Oliver Giroud – Moratta kurang perfom kebelakangan ni, mungkin Giroud ada chances nak start lepas ni

UPDATED POINTS GW 26

Apa pendapat korang tentang team saya. Cuba comment di bawah!




Leave a Comment

12 + 8 =